Loading...

Punonjesit e stacionit te Pocemit nisin greven e urise | ABC News Albania

Loading...

Punonjësit e stacionit të Poçemit në Fier, këtë të enjte kanë nisuar grevën e urisë, arsye kryesore për këtë vendim janë pagesat e prapambetura dhe siguracionet.

Greva e urisë vjen pas protestave të tyre, të cilët kanë njoftuar të gjitha instancat e shtetit për situatën.

Informacionet bëjnë me dije se ata do të vazhdojnë grevën deri në marrjen e pagave të prapambetura dhe deri në lidhjen e kontratës së re, pasi në 31 dhjetor atyre i është ndërprerë kontrata./abcnews.al

Keyword most popular